About us

Mijn Ebook, dat 'Art of the Pen' heet, is hier gratis te downloaden. U zich ook aanmelden bij mijn mailinglijst om op de hoogte te worden gesteld wanneer deze weer op voorraad is.

U zien wat ik bedoel over interessante pennen door te bladeren op de website. Het is een vrij uitgebreide plek. Ik heb een paar pennen die ik echt leuk vind: de Penrose, de E-V-L-I, de Pilot Metropolitan, de Pelikan M400, de Kallax en de Nakaya. Hier is een beetje over elk: De Penrose (aka Pelikan M400) is een mooie, klassieke pen met een penpunt en een mooie grootte. Het heeft een zeer gladde voeding, en een fijne penpunt dat is een tikkeltje te fijn voor mijn smaak. De dop is ook een beetje moeilijk om grip op te krijgen, dus dit is een pen voor mensen die graag een solide, betrouwbare grip. Ik vind deze pen eigenlijk niet om een grote grip te hebben. De penpunt is een stevige stoppels van metaal, en de inkt komt gemakkelijk uit, maar het stroomt niet zoals het zou moeten.

In 2017 werd ik geïnterviewd door de Volkskrant, een weekblad dat een breed scala aan onderwerpen behandelt. Het artikel, "Het geheime leven van een pen", ging viraal en ik kreeg veel aandacht voor mijn pen-centric benadering van het schrijven. Ik was de eerste persoon die het geheime leven van een pen publiceerde en ik ben nu bezig met andere artikelen over de penindustrie.

De penindustrie is een fascinerende en fascinerende plek om in te zijn. Terwijl sommige van mijn artikelen gaan over de penindustrie, ik verken ook een scala aan onderwerpen met betrekking tot kunst, mode en design. Ik wil een idee krijgen van hoe mensen pennen bekijken en wat hun eigen ervaring is, vooral als ze ouder worden en een pen serieus beginnen te nemen. In feite heb ik al een video online gezet die mijn schrijfproces uitlegt en enkele voorbeelden bevat van wat ik heb geschreven. Het was op dit punt dat ik besefte dat mijn interesse in pennen was veel breder dan mijn schrijfvaardigheid.

Mijn motto is: "Er is een pen voor iedereen." Mijn blog is waar ik deel mijn schrijven met u allen die graag schrijven en zijn op zoek naar een schrijfinstrument voor u om uw kunst te delen. Ik ben een gepassioneerd kunstenaar en ik hou ervan om dingen te creëren voor anderen. Ik geloof in het creëren van mooie dingen. Mijn blog gaat over pennen, en ik denk dat je van mijn blog zult houden. En ik ben erg blij dat de bloggers die ik post van hier zijn zo vriendelijk en creatief. Dus als je me wilt volgen, voel je dan vrij!

Wat is je favoriete kleur?

De meest geliefde kleur voor mij is paars, want het heeft zo'n aardse, bijna oude wereld gevoel, het is de kleur die een heleboel grote dingen vertegenwoordigt, heb ik tijd doorgebracht in Griekenland, Portugal en Italië en ik denk dat paars heeft een zeer sterke verbinding met al die landen, voor een deel is het een zeer goede kleur om een gevoel van geschiedenis en erfgoed te vertegenwoordigen , maar ik denk dat de kleur paars is ook een zeer krachtige kleur. Het vertegenwoordigt ook een gevoel van vrede.

Ik ben geboren in Nederland in 1990 en woon nu in Nederland. Mijn belangrijkste focus is pennen, maar ik hou van alles ook.

Hier zijn enkele van de dingen die ik leuk vind en niet graag over pennen. 1) Het is erg duur 2) Het is erg moeilijk om nieuwe pennen te vinden voor $ 3 3) De pennen zijn erg duur en niet echt betrouwbaar. Pennen zijn zeer moeilijk te maken, ze zijn duur en vaak niet betrouwbaar. En dan hebben we natuurlijk het ergste van het ergste! 4) We hebben veel verschillende merken pennen en ik moet veel leren over verschillende merken. En als je niet weet over welk merk je het hebt en er is maar één merk, kan het een zeer moeilijke manier zijn om pennen te vinden. Het duurt een eeuwigheid om te leren over de verschillende merken en het is meestal onmogelijk om pennen te vinden van een specifiek merk. 5) Ik hou niet van de kleur keuzes op de pennen, omdat ze soms kunnen kijken een beetje uit. 6) Er is een heleboel slechte pennen.

Mijn vader zei altijd dat je niet iedereen plezieren, dus heb ik het geprobeerd.

Toen ik deze blog begon zou ik gewoon praten over mijn pennen. In de loop der jaren is dit toegenomen en mijn blog is gegroeid. Ik begon te schrijven op deze blog op 6 januari 2009. Dus het is geen introductie, maar om eerlijk te zijn ben ik gewoon een beetje verlegen in het delen met al mijn volgelingen. Sommige van de pen reviews die ik tot nu toe heb gepubliceerd (ik zou graag een ander te schrijven): In het verleden heb ik geschreven over de Noodler's Fortuna, Pilot Vanishing Point, Pilot Iroshizuku, Pilot Iroshizuku Classic, Pilot Iroshizuku Classic en de Parker 52. Ik hou nog steeds een oogje op de Penultima lijn en hun vulpenlijn. Maar de laatste tijd ben ik ook begonnen met schrijven over de Piloot Iroshizuku, die ik meestal niet leuk vind. Het lijkt erop dat het de perfecte inkt voor mij. Echter, je zou kunnen zien veel reviews waar ik zeg dat Pilot Iroshizuku is mijn favoriete inkt en dat ik het erg leuk. Dit is niet waar.