Dat is hoe ik test

Wij doen dit zodat wij u kwaliteitsinformatie kunnen bieden om u te helpen de meest opgeleide en geïnformeerde aankoopbeslissingen te nemen in de pennenmarkt.

Onze pen reviews zullen betrekking hebben op de nieuwste modellen (en degenen die je eerder hebt geprobeerd), evenals oudere modellen. Onze beoordelingen zullen zo objectief mogelijk zijn om u de best mogelijke informatie te geven. Wanneer u besluit te kopen, willen we dat u zo tevreden mogelijk bent en geniet van de best mogelijke aankoopervaring. Dus als u een lagere prijs, of een betere deal elders op de markt, laat het ons weten, en we zullen dat overeenkomen. We bieden een eenvoudige, one-stop-shop, en we zijn hier om te helpen. Als u vragen heeft over onze beoordelingen of producten, of wilt zien wat andere mensen zeggen over ons merk, aarzel dan niet om contact op te nemen en we beantwoorden graag uw vragen.

Dankzij ons testlaboratorium u onze producten rechtstreeks bij ons kopen en een volledige beschrijving krijgen van elk artikel dat wij verkopen! In de volgende pagina's zullen we bespreken de belangrijkste aspecten van het kopen en gebruiken van vulpennen: Het eerste ding om te weten is dat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor een van uw acties, terwijl u het uitvoeren van een van uw taken. Onze producten worden alleen aanbevolen voor personen met een bepaald niveau van ervaring en een beperkte hoeveelheid geld. Als u ervoor kiest om de producten alleen te gebruiken, raden we u ten zeerste aan om over de juiste veiligheidsmaatregelen te beschikken, bijvoorbeeld het gebruik van een ID, een mobiele telefoon en een horloge. Vergeet ook niet dat we allemaal mensen zijn en dat je ook behoorlijk slechte reacties hebben. Het is uw verantwoordelijkheid om de risico's te begrijpen voordat u doorgaat met uw acties. Houd er ook rekening mee dat we alleen pennen verkopen die volledig functioneel en veilig zijn voor gebruik, dus het enige waar je voorzichtig mee moet zijn is de manier waarop je met de pen omgaat.

Op het eerste gezicht lijkt de La Rochelle's "Geur van het Bos" hetzelfde als de "Wild Plum" en "Cherry", maar de twee zijn eigenlijk twee verschillende pennen . Een daarvan is gemaakt van een "natuurlijke cellulose gom", die is getest in het laboratorium instellingen voor zijn vermogen om te ruiken als dennen en andere bos geuren. De andere is gemaakt van een synthetische cellulose gom en heeft dus hetzelfde vermogen om te ruiken als andere synthetische geuren. Als het bos dat je vindt een houtachtige geur heeft, is het waarschijnlijk een synthetische. Als de inkt die u gebruikt een houtachtige geur heeft, is het een synthetische. Het is de moeite waard om deze verschillende bossen te proberen, want elk heeft een unieke geur. Dit maakt het gemakkelijk om het verschil te zien tussen een La Rochelle die ruikt naar dennen en een die ruikt naar eiken.

Dus wat dacht je van de nieuwe La Rochelle, of is het dezelfde oude La Rochelle? Ik weet niet of het is gemaakt van hetzelfde materiaal of synthetische, maar het is een geweldige pen en is een van de weinige pennen die ik vind dat ik blij ben met in mijn collectie.

Daarom hebben we een ruimte voor je gecreëerd om te ontdekken welke pennen het beste voor je zijn door de penbeoordelingen samen te stellen die je moet weten. We praten niet alleen over pennen, we laten je foto's, een video, een blog en meer zien. Of u nu een beginner of een expert, zal deze blog laten zien waarom je moet investeren in een pen en krijg je handen vuil.

Onze pen beoordelingen zijn altijd subjectief geweest. We kijken naar elke pen en proberen de individuele voorkeuren, mogelijkheden, esthetiek en stijl te begrijpen. Maar wat we niet kunnen doen, is de kwaliteit van een pen beoordelen op basis van de cijfers. Daarom hebben we de beste pennen voor je ontwikkeld. De beste pennen voor je geld. Ons doel is om onze klanten de best mogelijke prijzen te bieden. We zijn geen chique boetiek of een groot naammerk. Wij zijn hier om u een geweldige ervaring te bieden! Dus, wat doen we? Elke pen is een individueel project.

De badge is iets wat ik ontworpen voor mezelf, zodat ik snel kon u wijzen in de goede richting zonder dat u hoeft te gaan zoeken.

Maar ik wilde ook andere mensen aanmoedigen om na te denken over pennen als instrumenten om de wereld van design in hun leven te brengen, niet alleen iets wat je gebruikt om foto's van een familie olifanten op je bureau op je bureau op je bureau te laten zien op je werk. Ik weet niet zeker of ik het juiste doe door de badge te presenteren, maar ik hoop dat het meer goed dan kwaad doet. Als u een merk of bedrijf bent dat op zoek is naar manieren om in contact te komen met ons en uw klanten, zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om uw merk nog unieker en interessanter te maken voor mensen over de hele wereld. Als u geïnteresseerd bent in het delen van de missie of filosofie van uw bedrijf met de wereld, overweeg dan om ons te sponsoren of onze sponsors te bekijken. Ik zou graag van je horen! Als u deel wilt uitmaken van wat wij doen en ons wilt helpen u het beste te blijven geven, u overwegen om bij te dragen aan onze jaarlijkse fondsrit. Elk klein beetje helpt.