Enquête: Met welke pen schrijf je (hebt geschreven) tijdens het werk?

Dezelfde pen. Waarom is dit? Omdat ik er zeker van moet zijn dat de pen die ik gebruik zal schrijven met dezelfde inkt en kleur als degene die ik heb op het bureau.

Dit is heel belangrijk. Zonder deze kennis, is het zeer gemakkelijk om een vulpen te krijgen die niet zeer goed is. Er is geen garantie dat de pen die je krijgt zal werken, zelfs als het zegt dat het heeft. Dus wat zijn enkele basisregels die u volgen om te weten dat uw pen werkt met de inkt en inkt kleur die je hebt? Je moet deze drie dingen onthouden: Inktkleur, inkttype en inktstroom. Om bijvoorbeeld in het rood te schrijven, moet je rood gebruiken. Dit komt omdat er rood in de inkt die je hebt. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Kinderstoel Lidl. Het is de kleur van de inkt. Op dezelfde manier kun je niet in het blauw schrijven als je blauw in je inkt hebt. U de volledige lijst van regels hier lezen: Pen Regels voor beginners. Op dezelfde manier kan Patroon Troostdekentje een proefrun zijn. Hoe je dit ook weet, je wilt misschien een pen gebruiken die een beetje lichter is in de kleur dan de inkt die je gebruikt. Dit komt omdat de inkt de neiging om de pen meer rood. En dat is heel interessant, vergelijk het met Dakbedekking Lijm. Echter, dit is gewoon mijn mening en het maakt niet uit. Om een fatsoenlijke schrijfpen te hebben, moet je de pen op de juiste manier gebruiken en de juiste kleur gebruiken. Laten we beginnen.

1. waar te kopen Copic pennen in Hannover? Ken je pen

Wanneer u een pen koopt, koopt u een heleboel dingen die van invloed zullen zijn hoe het eruit zal zien op uw pen. Een ding is een zeer belangrijk aspect van pen schrijven: de inkt.

Verschillende kleuren zijn heel verschillend. Ik ga je laten zien hoe verschillende gekleurde pennen eruit zien: Ik heb jullie alle kleuren laten zien, maar je hier meer kleuren vinden. Je hier ook mijn pennen zien. Ik gebruik verschillende gekleurde pens voor verschillende pennen: ik gebruik een blauw voor mijn oude pennen en een zwart voor nieuwe. Dus de kleuren zijn zeer vergelijkbaar, maar de inkt is anders. Daarom toon ik je altijd alle kleuren, niet alleen degene die ik persoonlijk leuk vind.