Wat is het beste van alle pennen?

Ik weet het niet, maar ik vind het leuk op die manier. Als u op zoek bent naar een grote pen, vergeet dan niet om de blog te bezoeken!

Ik schrijf ook veel over pennen en pennen blogs en over de nieuwe pennen zie ik. Maar als je wilt weten mijn pen reviews dan ga dan niet naar de blog! Als je gewoon wilt lezen over de pennen die er zijn, dan stel ik voor dat je een aantal van de andere berichten van de blog te lezen. Ik weet dat soms de pennen ik schrijf over zijn gewoon "grote" pennen, maar ik ben niet van plan om elke pen die is "de beste" op dit moment naam. Weet alleen dat het allemaal pennen zijn. Als gevolg daarvan is het duidelijk sterker dan Skelter 3 Jaar Roze.

Waarom schrijf ik over pennen?

Ik denk dat schrijven over pennen is een belangrijk onderdeel van mijn leven en als zodanig kan ik niet stoppen met schrijven over. Ik hou van schrijven over pennen, want ik wil dat mensen graag schrijven ook. Dit is wat ik wil mijn blog over te maken. Als u meer over mij wilt weten of hallo wilt zeggen, laat me dan een regel vallen, of u zich ook abonneren op mijn blog door hier te klikken. Ik ben op Google en Twitter ook, dus check die uit als je in het gebied en kijk of ze ook actief zijn. Ik hoop dat je dit artikel informatief gevonden, heb ik het schrijven over pennen voor de laatste zes maanden nu en het heeft me echt geholpen! :)

Pennen die de moeite waard zijn om naar uit te kijken en waar te kopen

Hier zijn een aantal pennen die ik denk dat zijn geworden erg populair onlangs en ik zou sterk aanbevelen het oppakken van een paar van hen! Als u nog niet pakte geen pennen in een tijdje dan is het misschien de moeite waard om jezelf een nieuwe pen om uit te checken. Ik weet zeker dat ik heb gemist een aantal pennen uit, laat het me weten in de reacties hieronder en ik zal ze toevoegen!

Pen van de dag is een pen die een favoriet van mij is en ik kan niet wachten om mijn beoordelingen met u te delen. Dit is echt geweldig, als je het vergelijkt met pin. Het heet de Pen van de Dag en het is een rode vulpen. Het is een van de meer recente pennen om een groene inktpunt te krijgen met de huidige pen line-up, maar je zien waarom het zo populair is!

Voor meer van de meest populaire pennen dan u ook kijken op dit artikel schreef ik over hen

Dit is een fantastische nieuwe zwarte inkt pen genaamd de 'Black of the Day'

Pen of the Day is ook een zeer nieuwe inkt en ik ben blij dat ik kreeg om het te proberen uit de eerste hand

Als u geïnteresseerd bent in het controleren van een paar van deze pennen dan zou ik aanraden het oppakken van een pen die niet zo gebruikelijk is als de pennen in dit bericht en kijk of je het leuk vindt! Ze zijn allemaal gemaakt in Japan, zodat ze zijn zeer betrouwbaar en ze vereisen geen inkt vullingen!

Een recente trend in pennen is de 'zwarte inktpen'. Deze pennen zijn gemaakt in zwarte inkt, en het maakt ze heel populair als ze zijn zeer goed uit, zijn super duurzaam, en zijn zeer betaalbaar.