Wat kan ik doen met pennen?

Er is geen goede pen. Maar hoe kun je het verschil zien tussen slechte pennen en goede pennen?

Ik zeg niet dat je niet kopen een slechte pen, alleen dat je niet vertellen van een goede pen, of van een slechte pen die is een mooie, goede pen. Hetzelfde geldt voor een goedkope pen. Maar als je bereid bent om meer te leren over pennen, raad ik je aan om mijn blog te lezen en ook mijn Instagram te volgen.

Tot slot wil ik iedereen bedanken die mij schrijft. Ik wil weten of u vragen heeft, of advies nodig, of hebben ideeën over wat te schrijven over! Dus voel je vrij om me een e-mail te sturen en ik zal mijn best doen om u te antwoorden. Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

Het enige dat me stoort over het schrijven van deze blog is dat er zo veel mensen het lezen. Als je van wat je leest, u overwegen steeds een Patron, zodat u mij helpen om deze blog bijgewerkt en groeiende te houden. Please help me door steeds een Patron door bij te dragen aan mijn Patreon of door te klikken op de links aan de rechterkant van deze blog. Dank u. Overweeg ook een Lijm Lijmpistool review. Als u nog niet naar de blog voor, maar zorg ervoor dat mijn vorige berichten te controleren om een beter idee van wat ik doe en wat je verwachten van mijn schrijven te krijgen. Ik heb een fantastische knaller dit weekend, en ik heb een paar drankjes met een aantal mensen die ik heel graag, evenals genieten van een lekker kopje thee en wat taart (want dat is wat wij Nederlanders doen). Dit maakt het beter dan Nu.nl Formule 1 Spel. Zoals gewoonlijk, als je geïnteresseerd bent in mijn gedachten en ervaringen met pennen, kom gewoon langs en neem een kijkje. Anders u een ervaringsrapport Schermsport Puzzel bekijken. Er is een aantal echt interessante informatie die er te worden gehouden, vooral als je net in vulpennen, maar de overgrote meerderheid van de informatie die u nodig hebt om een vulpen te kopen is al bedekt in mijn berichten. Als u reeds een vulpen hebt gekocht, dan voel voel je vrij om over te springen en bekijk een aantal van de artikelen die ik heb gedaan door de jaren heen. U het ook nuttig vinden om een kijkje te nemen op mijn gids voor pennen in een vorige post. Dus, zonder verder oponthoud, presenteer ik u de eerste in een reeks van blog posts over pennen. Dus pak je pennen, je favoriete pen blogs, en maak je klaar om te lezen over pennen. Als gevolg daarvan is het vermoedelijk beter dan pin.

Een pen die me aan het lachen maakt

Dit is een eenvoudige. Ik heb het kopen van pennen in deze grootte voor ongeveer 5 jaar nu, en ik heb de pen voor 6 jaar. En het is altijd op bestelling gemaakt. Ik hou van hoe eenvoudig het is. Ik vind mezelf staren naar het en denken: "Waarom de hel heb ik niet kopen dit eerder?" En dan komt het. Ik moet er gewoon om lachen. Het is mijn favoriete pen, en ik denk niet dat ik enig probleem zou hebben om het te verkopen aan iemand die dezelfde smaak had.

Dus besloot ik een klein experiment te doen. Ik kocht een mooie pen van een vriend van mij. Ik nam het voor een spin in de auto, en toen ik klaar was ging ik op mijn computer om te proberen om zo veel feedback als ik kon krijgen. Ik had om feedback kunnen vragen. Maar mijn eerste gedachte nadat ik klaar was was: "Ik ga dit kopen!" Ik ben geen goede schrijver.