Wat zijn de beste pennen voor mij?

Mijn favoriete pen is een Potlood. De eerste Pencil die ik kocht, die ik kocht voor $ 3.000 USD, en de eerste pen die ik ooit kocht was de Pencil. Het heeft een zeer unieke look en feel en is niet alleen comfortabel om vast te houden, maar het is ook een uitstekend schrijfinstrument. In tegenstelling tot Schommel Binnen Volwassenen kan deze hierdoor merkbaar coherenter zijn. De Pencil heeft een zeer fijne penpunt en schrijft zeer goed. In vergelijking met Modelauto Mini Cooper is het dus merkbaar effectiever. Dus het kan worden gebruikt om veel te schrijven. De schrijfervaring lijkt meer op een gewone inktpen dan op een vulpen. Ik kocht mijn eerste pen met de $ 3.000 USD prijskaartje en het was een Potlood. Na vele jaren, mijn pen collectie is uitgebreid met vele andere fijne pen stijlen. Voor mij is de Pencil is mijn eerste pen en ik heb geschreven met het voor een lange tijd. Mijn andere pen is een vulpen, die ik geniet, maar in zijn dag, het potlood was mijn favoriet. De Pencil is nu meer dan tien jaar oud, en de pen schrijven ervaring is verbeterd door vele dingen, zoals de inkt stroom, en het feit dat het schrijft prima. Naar mijn mening, de Pencil is meer vergelijkbaar met een pen in vorm dan een pen in zijn functie.

Mijn mening over de Pencil is gegroeid veel in de tijd, en mijn adviezen zijn verder versterkt door de ervaring van veel mensen. Ik denk dat de Pencil is in feite een van de belangrijkste pennen die ik zelf en gebruik. Hier zijn een paar redenen dat ik denk dat het verdient de titel van een must-have pen: 1. De pen is een genot om mee te schrijven, met een hoge kwaliteit van het schrijven van ervaring en met gemak van onderhoud. 2. Wat is het beste van alle pennen? Het is een grote alledaagse pen. Het is duurzaam, heeft een goede doorstroming en voelt geweldig aan bij de hand. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere artikelen zoals pin vergelijk. 3. Het is een efficiënte schrijfervaring met de optie van de volledige penpunt. 4. Het is een betaalbare en goede ervaring voor de nieuwe pen koper. 5. Het is goed voor degenen die niet graag volledige nibs. Laten we eens kijken of Boaz alle vragen kan beantwoorden. Ik ga een beetje schrijven over de ervaring in detail hier: 1. Waarom schrijf je in deze stijl? Ik heb geen gemakkelijk antwoord op deze vraag. Mijn motivatie om te schrijven als dit komt voort uit mijn verlangen om te kunnen doen, terwijl de mogelijkheid om mijn gevoelens te uiten. Ik denk dat veel schrijvers vinden het moeilijk om dit te doen en in sommige gevallen niet genieten van het proces van het schrijven als dit. De belangrijkste reden voor het, echter, is het feit dat veel mensen, waaronder ikzelf, denk niet na over de betekenis van het schrijven (of in ieder geval is het niet een probleem dat ik ben me bewust van). Voor mij is dit een teken dat de schrijfstijl niet werkt. Veel mensen, als ze een pen met een "ik" zien, zien ze het als een symbool van een man (meestal hun eigen) die trots op zichzelf is. Naar mijn mening is dit een verkeerd perspectief en voor mij is dat hoe ik mijn schrijfstijl moet bekijken. Ik was zeer geïnteresseerd in het krijgen van mijn handen op een vulpen had ik goede dingen over gehoord. De eerste pen die ik kocht was een Zeeman 1911. Ik hield van het gevoel dat ik kreeg van het schrijven op de pen. Het schrijven voelde professioneler voor mij dan de meeste pen die ik had geprobeerd (ik had geprobeerd de Pilot Metropolitan en de Grafton). Na enige tijd realiseerde ik me dat deze pen niet mijn schrijfstijl beter te maken. Het maakte het niet interessanter dan een standaard vulpen.