Welke pennen (vilten pennen) zijn het meest geschikt voor het tekenen van manga?

de eerste keuze, maar niet de enige.

Immers, ik ben de schrijver van deze blog, dus ik moet weten, maar wat als ik verkeerd ben en mijn lezers willen niet het beste? Maar als ik ze niet vertel wat ik weet zullen ze gewoon verloren gaan, en het probleem van de slechte ervaring zal blijven. Wat ik nodig heb is een manier om mijn lezers te voorzien van iets beters. Er is geen manier om dit alleen te doen. Ik moest iets maken dat mensen helpt om pennen te kopen op een manier die beter is dan alleen het kopen van een pen op de markt en wachten op de beste pen te komen. Ik denk dat ik de oplossing heb bedacht. Hier is het plan: Dit is hoe mijn plan zal werken: Het eerste dat je zult merken is dat deze blog is een beetje veranderd van voorheen. Ik heb een aantal wijzigingen aangebracht. Dit kan het nuttiger maken dan Hard Pvc Lijm. Ik heb het bijvoorbeeld omgedoopt tot The Pen Guy. Een internlinktestrapport weergeven. Zoals ik al eerder zei, heb ik veel feedback over de manier waarop ik zijn het beheer van de blog en ik dacht dat als de gemeenschap wist dat de blog niet goed werd beheerd dat het een enorm verschil zal maken en maken het meer uitnodigend. De belangrijkste reden dat ik dit veranderde was omdat sommige van de meest loyale lezers van mijn blog kwam naar mij en zei: Hoe kun je dit doen? En het is omdat de mensen die ik heb vrienden gemaakt met op de blog zei: Als ik je net vertelde dat je je eigen blog te maken dan de meeste van de tijd dat je nooit vrienden te maken, omdat je blog zal gewoon een website met niets te maken met de dingen die je de zorg over. Dat is wat ik denk dat het belangrijkste deel van deze blog. En ik moet toegeven dat deze verandering was een grote reden waarom ik mijn blog de naam veranderd in The Pen Guy. En de andere reden dat ik dit moest veranderen is dat de gemeenschap op mijn blog begon te klagen dat de blog niet de zorg over de gemeenschap. Dus dat is wat ik te zeggen heb. Dus ik wilde deze blog te schrijven op een manier die het een geweldige plek om mensen te krijgen om naar te gaan. Wat zijn de beste pennen voor mij? Dus laten we gaan door middel van deze blog met mijn eigen ogen. Dit is echt significant in vergelijking met pin Ik zal deze blog zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat mensen het kunnen begrijpen.

Het eerste wat

De blog heet The Pen Guy vanwege het eerste ding.