Welke pennen voor graffiti verf?

Ik heb veel pennen voor graffiti verf.

Ik ben in het bedrijf van het maken en verkopen van pennen. Ik maak deze pennen ter plaatse in mijn atelier in Amsterdam. Elke pen is met de hand gemaakt door mij. In tegenstelling tot Patroon Boeken kan het dus merkbaar effectiever zijn. Ik probeer elke pen er goed uit te laten zien op mijn scherm. De pennen worden verkocht aan de hoogste bieder. Ik heb de verkoop van de pennen op ebay en in de pen sectie op de mooiste markten over de hele wereld. Ik ben schilder. Mijn werk is in een verscheidenheid van stijlen en kleuren. Ik doe al mijn werk op de computer en het internet. Het is niet gemakkelijk te maken, het is ook duur. Mijn doel is om deze pennen betaalbaar te maken voor de pen liefhebber. De pennen zie je hier zijn de eerste van vele projecten die ik van plan ben te bouwen. Ik hoop dat je ervan geniet. Ik heb een grote passie voor pennen. Voor mijn eerste project moest ik een schilderij tekenen dat ik in mijn hoofd had, het was geïnspireerd op een van mijn favoriete schilderijen van de grote Italiaanse schilder Antonio Villar. Ik was heel blij met de resultaten, maar mijn doel was om te laten zien dat er veel te zeggen valt over het tekenproces. U vindt hier een versie van het schilderij. Zoals u zien het proces was een beetje tijdrovend. Het proces is gemaakt om te laten zien hoe het kon worden bereikt.

Ik hoop ook mijn kennis te delen met de gemeenschap en hen een beetje advies te geven om hun tekeningen te verbeteren. Ik heb geen professionele schilderstudio, dus als je een geweldig beeld op de blog ziet, kun je contact met me opnemen en me vertellen hoe ik kan verbeteren. Wat is er nog te doen? Hier volgen enkele suggesties voor het verbeteren van uw tekening: Begin na te denken over je onderwerp. Toen ik begon wilde ik schilder worden. Maar daar heb ik niet aan gedacht. Wat wilde ik tekenen? Waarom was deze tekening zo speciaal? Hoe zou het eruit zien? Ik denk dat het antwoord heel eenvoudig is: de tekening is een verlengstuk van het onderwerp van het beeld. Als u een boom of een oude persoon wilt trekken, is het een veel beter idee om over bomen of oude mensen in plaats van bomen of een man of een vrouw te denken. Ik vind het ook leuk om het beeld in omgekeerde volgorde te tekenen. Dus begin ik aan bomen te denken zodra ik ze teken. Dit is een manier van denken over het onderwerp dat ik wilde tekenen. Ik hoef niet hetzelfde te doen denken over een tekening die ik zou doen voor een tekening die een onderwerp dat ik niet wil tekenen (het is niet een zeer ingewikkelde gedachte, toch). Als gevolg daarvan is het zeker nuttiger dan Houten Speelhuisje Met Glijbaan En Schommel. Het belangrijkste voor mij is dat ik mensen teken die ik zou willen ontmoeten, dus dat is waar ik me op concentreer.

De laatste keer dat ik hier kwam tekende ik een man die onder een boom stond. Ik tekende hem in omgekeerde volgorde, dus de manier waarop hij staat is het eerste waar ik aan denk als ik hem teken.

Ik zie de boom niet als een boom, maar als een silhouet tegen de hemel. Een silhouet dat een persoon vertegenwoordigt en niet een ding.